Lost in Space blev etableret i 2012 af Jeff Blaavand, der har en stærk kærlighed til de digitale medier. Siden start har vi arbejdet med en lang række kunder inden for digital markedsføring. Virksomheden består af ægteparret Jeff og Signe Blaavand, der har hver deres kompetencer. Både Jeff og Signe har mange års erfaring med at arbejde med kunder, hvor Jeff er ansvarlig for markedsføringen, og Signe arbejder med grafisk design.

Hos Lost in Space er vi først tilfreds, når I kan mærke en væsentlig ændring i antal ordrer i jeres forretning. Vi stræber derfor efter at skabe de rette rammer for jeres digitale markedsføring, så kunderne kan finde jer online og skabe et online salg.

Vi bygger alle vores kundeforhold på tillid. Derfor arbejder vi ikke med nogle former for binding på vores aftaler. Hvis du ikke er tilfreds, så kan du stoppe samarbejdet med det samme. Dette holder os oppe på tæerne, så vi altid skal levere.

Det kan vi hjælpe med


Hjemmesiden


Hjemmesider

Læs mere

UX-gennemgang

Læs mere

Annonceringen


Google Ads

Læs mere

Facebook Ads

Læs mere

LinkedIn Ads

Læs mere

Relationen


Sociale Medier

Læs mere

Nyhedsbreve

Læs mere

Holdet bag


Holdet består af Jeff og Signe Blaavand, der tilsammen udgør Lost in Space. Jeffs kompetencer ligger inden for digital markedsføring, mens Signe er grafisk designer.

Jeff Blaavand Lost in Space
Signe Blaavand